Hoogstede Optiek Kinderbrillen Groeiplan: € 7,50 per maand, via automatische incasso.

Kind 500Hoogstede Optiek is de grootste kinderbrillen speciaalzaak van Nistelrode en omstreken. Met een keuze uit meer dan honderdvijftig modellen in alle prijsklassen kunt u altijd slagen voor uw zoon of dochter. Onze winkel heeft een speciale kinderbrillen afdeling en op afspraak is er een orthoptist aanwezig.

Ook voor glazen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de dunste glazen die door een nieuw, speciaal proces tot 60% vlakker en dunner gemaakt kunnen worden. De vergroting (plusglazen) en verkleining (minglazen) van de ogen wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Tevens is het mogelijk om een 2e extra dun slijpproces op de brillenglazen toe te passen.

Wij hechten grote waarde aan de bescherming van kinderogen.

Iedereen in het Hoogstede Optiek Kinderbrillen Groeiplan heeft de mogelijkheid om een UV-bescherming op de glazen te kopen, zodat kinderogen met grote pupillen beschermd worden tegen schadelijke UV-straling.

 

Wat zijn uw voordelen?

 • Gratis orthoptisch onderzoek door onze orthoptist (t.w.v. € 29.00).
 • 50% korting op het montuur.
 • 50% korting op de aankoop van glazen inclusief kraswerende coating en UV-filter.
 • 50% korting bij vervanging van glazen in verband met beschadiging of verandering van sterkte.
 • 50% korting geldt op elke volgende aankoop, zoals een reserve bril, sportbril of zonnebril op sterkte.
 • 50% korting op onderdelen van het montuur bij beschadiging, binnen 2 jaar na aankoopdatum.
 • Gratis kleine reparaties.
 • Gratis onderhoud.
 • Gratis bijstellen.
 • Bij omschakeling van een bril naar contactlenzen kan het lidmaatschap direct worden omgezet in een contactlenzenspaarplan.

Onderhoud 100Brillenonderhoud

Om stof en vuil te verwijderen is het aan te bevelen de bril voor het reinigen met een speciaal daarvoor bestemd KijkMij-brillenbad € 19.95 van Hoogstede Optiek.

Glasreinigers of andere schoonmaakmiddelen kunnen de beschermlaag van de brillenglazen of montuur aantasten. Tissues of kledingstukken laten vezels en stofdeeltjes los en dat veroorzaakt krassen. Reinig de glazen altijd volgens meegeleverd advies of zoals achter op uw poetsdoekje staat van Hoogstede Optiek.

Op- en afzetten& neerleggen

Wij adviseren om de bril altijd met twee handen tegelijkertijd op en af te zetten om scheefstand te voorkomen. Leg de bril, ingeklapt met de glazen omhoog in het daarvoor bestemde etui, weg.

Als de bril een tijdje niet gebruikt wordt, bewaar deze dan in een gesloten schone stofvrije brillenkoker.

Garantie en service

Hoogstede Optiek zal alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat u een kwaliteitsproduct ontvangt, waarmee u de komende jaren zo optimaal mogelijk kunt zien. Ook na uw aankoop kunt u blijven rekenen op onze vertrouwde service en bieden wij de best mogelijke zorg.

Voorwaarden

 • Bij de eerste aankoop van een complete bril met glazen krijgt u meteen 50% korting op uw aankoop. Tevens stapt u automatisch in het Hoogstede Optiek Kinderbrillen Groeiplan en gaat de maandelijkse incasso van start.
 • De minimale duur van het lidmaatschap is één jaar (zegge 12 afschrijvingen). Het bedrag wordt vanaf de eerste maand na aankoop, middels automatische incasso, maandelijks afgeschreven. Incassomachtiging dient bij de eerste aankoop ondertekend te worden.
 • Maximaal vier paar brillenglazen per twaalf maanden.
 • Na vervanging van één of meer brillenglazen is men verplicht nog minimaal zes maanden lid te blijven.
 • Na aanschaf/vervanging van een brilmontuur is men verplicht nog minimaal twaalf maanden lid te blijven.
 • Instappen is mogelijk t/m 12 jaar.
 • Het Hoogstede Optiek Kinderbrillen Groeiplan stopt automatisch wanneer de gebruiker de leeftijd bereikt van 16 jaar.
 • Het lidmaatschap van het Hoogstede Optiek  Kinderbrillen Groeiplan is persoonlijk, dat wil zeggen dat de voordelen uitsluitend gelden voor de oorspronkelijke drager van de eerste aankoop.

Uiteraard kunt u ook een kinderbril aanschaffen zonder gebruik te maken van het Hoogstede Optiek Kinderbrillen Groeiplan.

Klik hier voor het formulier om in te schrijven voor het Hoogstede Optiek Kinderbrillen Groeiplan.

Optometrie (of oogmeetkunde) is een wetenschap waarbij met behulp van metingen afwijkingen aan de ogen geconstateerd kunnen worden.
Bij een optometrisch onderzoek wordt de sterkte van de ogen gemeten. Daarnaast kijkt de optometrist naar de gezondheid van het oog om te bepalen of er afwijkingen aan het oog zijn, zoals b.v. macula degeneratie of een hoge oogdruk.imgDNEYEScanner2 250

Een optometrist onderzoekt uw ogen dus uitgebreider dan een opticien en gebruikt daarvoor (pupilverwijdende) druppels om ook de binnenkant van uw ogen goed te kunnen beoordelen.

Een optometrist is HBO opgeleid en werkt volgens duidelijke gedragsregels. Hoogstede Optiek & Horen beschikt als enige optiekzaak in regio Nistelrode - Oss - Uden over een full-time HBO-optometrist.

Komen er in uw familie oogziekten, zoals hoge oogdruk voor dan is het verstandig om een afspraak te maken voor een uitgebreid optometrisch onderzoek. Daarbij kijken we naar alle aspecten van de ogen, zoals: helderheid van de ogen , oogdruk, netvlies, dieptezien waarbij we een eerlijk advies geven of er een correctie nodig is en/of dat met bril of lenzen kan en/of de huidige correctie nog goed is.

Wilt u ook zo'n uitgebreid oogonderzoek en professioneel advies? Maak dan snel een afspraak bij Hoogstede Optiek & Horen.

.

 

 • Maakt u zich zorgen over de ogen van uw zoon of dochter?metenisweten
 • Kijkt uw kind scheel?
 • Vindt het consultatiebureau het nodig om de ogen te laten nakijken?
 • Klaagt uw zoon of dochter over hoofdpijn?
 • Twijfelt de leerkracht aan het zicht van uw kind? 

Wilt u de ogen van uw zoon of dochter te laten checken! Bel ons voor een afspraak met Mireille de Laat, onze orthoptist en optometrist. De kosten van dit consult bedragen € 24,00.

Uw ogen zijn een kostbaar bezit!IMG 5420 250

Het is daarom belangrijk uw ogen regelmatig te laten controleren. Tijdens het oogonderzoek wordt niet alleen beoordeeld of uw gezichtsvermogen toereikend is, maar wordt ook de balans tussen beide ogen getest. 

Met behulp van computergestuurde apparatuur wordt eerst vastgesteld of u met een bril of lens beter zou kunnen zien. Daarna wordt uw oogdruk tijdens een oogmeting gemeten en de helderheid van het hoornvlies en de ooglens wordt beoordeeld met een speciale microscoop.

Verder wordt er gecontroleerd of u goed diepte kan waarnemen met een zogenaamde stereotest. Uw gezichtsvermogen wordt bepaald, met en zonder correctie.

Pas na dit alles krijgt u advies of het zinvol is om uw ogen te corrigeren met een bril of lenzen of dat uw bril of lenzen nog goed zijn.

Wilt u ook zo'n uitgebreid oogonderzoek en professioneel advies? Maak dan snel een afspraak bij Hoogstede Optiek & Horen.